Het burn-out en stress herstel programma wat je zelfstandig kunt doorlopen

Het burn-out en stress herstel programma kwantum psychologieOnderzoek laat al langer zien dat we maar heel weinig van ons vermogen (of onze potentie) gebruiken. Slechts een klein percentage van onze hersen(capaciteit) gebruiken we dagelijks en we zijn alleen maar tot grootse daden in staat als we andere dat al hebben zien doen. In de atletiek sport was het onmogelijk om de mile (1,609.344 meter) binnen de vier minuten te lopen. Eindelijk in 1954 was het de Engelse student Roger Bannister die in 3:59.4 minuten voor het eerst erin slaagde om de mile binnen vier minuten te lopen. In dat zelfde jaar slaagde er nog 10 atleten erin om binnen vier minuten de mile te kunnen lopen. Nu ruim 50 jaar laten is de vier minuten mile het absolute minimum voor atleten en is de limiet ruim 17 seconden lager 3,43 minuten om aan wedstrijden mee te mogen doen.
Ook dit voorbeeld laat zien dat we een voorbeeld nodig hebben dat we kunnen volgen. Want wat blijkt? We zijn tot zoveel meer in staat en steeds moet er weer iemand zijn die de eerste is, die het voorbeeld zet voor de rest om te volgen.

Schrijf je nu in en ga vandaag nog aan de slag. De eerste vier weken zijn gratis. Daarna betaal je €1,50 per week in een keer wat €43,50 is.Een middelmatig leven
De meeste van ons leven een middelmatig leven en we laten ons leiden door onze emoties en de verwachtingen van anderen. We passen ons continu aan naar wat andere van ons verwachten of wat wenselijk is. We hebben dat ook vroeg al geleerd doordat je al snel doorhad wat je ouder van je verlangden om hen gelukkig te maken. Je moest je aan regels houden en je gedragen zoals zij dat graag zagen.
Nu zijn we ouder en wijzer en mogen we het allemaal zelf uitmaken. Maar nu staan we weer continu bloot aan indrukken via TV, internet, de bladen en het nieuws, waardoor we zelf niet meer nadenken en volgen wat ons voorgeschoteld wordt door deze media. Kijk maar eens naar de schoolgaande jeugd. Ze zien er allemaal ongeveer hetzelfde uit.
Dit volgen van de grote massa en niet doen wat je zelf graag zou zijn, doen of hebben, is de reden waarom de gemiddelde Nederlander en belg zoveel stress, depressie en burn-out klachten heeft. Het programma is erop gericht hier antwoorden op te geven en je de keuze vrijheid te geven en je eigen leven te (gaan) leven.

Stress, depressie en burn-out steken enorm de kop op de laatste jaren (zeker na de crisis). We leven in bijna het rijkste landen ter wereld en toch leven we een middelmatig te leven. De gemiddelde Belg of Nederlander bezit zoveel dat we bij de rijkste 1% van de wereld behoren!! We pakken niet door en leven niet ons eigen leven, wat zou horen bij onze enorme rijkdom en keuze mogelijkheden.

De antwoorden om te kunnen veranderen van het middelmatige leven, naar een leuker leven waaraan jijzelf aan het roer staat, krijg je via het 27 weken programma van de tiplijst. Hiervan zijn de eerste 4 weken gratis. Wil je de resterende 23 weken ook ontvangen dan kan je dit regelen vanaf de 4e week van dit programma en daarvoor hoef je nu nog niets te doen. Schrijf je gewoon in via het formulier en de rest verloopt automatisch. Als je het programma niets voor je is of het is te confronterend, dan kan je je eenvoudig op ieder moment weer uitschrijven. Waar wacht je nog op??

PS1: Haal deze informatie met stress of burn-out tips niet op, alleen omdat ze gratis zijn, maar ga ermee aan de slag en pas ze echt toe!

PS2: Lees de stress of burn-out tips wat vaker door! Informatie komt in lagen van bewustwording en door het vaker te lezen ga je steeds meer begrijpen en de mogelijkheden zien. Door dit begrip wordt het een natuurlijk onderdeel van jou eigen ritme en gewoonte, net als bijvoorbeeld fietsen of iedere dag je tanden poetsen. Je wordt er steeds beter in en er komst steeds meer verdieping.
Geef hieronder je naam en email adres op en ga vandaag nog aan de slag met het programma en deze geweldige informatie.Veel plezier,

Het burnoutplein.nl team